Facebook

Beoordelingen van Grillroom Zizo Assen

Recente recensies van Grillroom Zizo Assen

5 sterren na 44 reviews

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had iets korter in de oven gemogen, 2-3 minuten, maar de smaak was goed en het had een korst zonder (te-) veel harde kanten. Mag nog wel iets ''fluffier'' wat mij betreft.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker op tijd bezorgd goede porties

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opzich goed. Maar wanneer je duidelijk voor 3 personen besteld krijg je maar 1 drankje tegoed. Misschien gaat het maar om een kostenplaatje van 80 cent tot een euro.... Maar wanneer je voor plus minus 30 euro aan eten besteld kan er maar één gratis frisdrankje vanaf. Voortaan bestellen we gewoon weer aan ons vaste leverancier. Meer waardering en zijn meer bereid voor hun klanten te doen. HIER BESTELLEN WE NOOIT WEER!!!

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd op zondag. Eten was lekker en goed warm..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk en snel bezorgd

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij was er een nieuwe pizzabakker die meer van korst dan van de ingrediënten houd. Jammer maar volgende ronde hopelijk weer goed

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was de vorige keer beter qua formaat. beetje klein nu..... de rest was goed.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! We hebben er alleen erg lang op moeten wachten. Zijn we niet gewend van jullie

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de pizza vond ik goed. Ik vond het wel jammer dat de korst te droog/hard was. evenals dat je geen tijdsindicatie krijgt over hoelang het duurt voordat het bezorgd wordt.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed snel warm en lekker!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging. Vind de kapsalon persoonlijk de beste in Assen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de kwaliteit iets minder dan voorgaande keren dat ik besteld had. Nog steeds heel goed, maar de lamachun was van binnen wat koud.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Erg lekker Zeer tevreden

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd en van goede kwaliteit

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een fantastische maaltijd!!!

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zoals altijd, erg lekker. Helaas was het eten wel erg laat. Jammer.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en heerlijk!!

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel op tijd eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super snelle en goede service. De lekkerste lamachun in de stad. Heb voorheen bij meerdere besteld. Dit is echt de lekkerste. Goede verse en malse producten.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de kapsalon Doner groot besteld. Bijzonder lekker als de broodjes. Ook nog in de aanbieding. Ga zo door en jullie verslaan iedereen

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en goede, snelle bezorging.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer..

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super kwaliteit en snelle bezorging. Lekkerste van Assen!

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere rijkbelegde pizza. Gratis drankje.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Maar transactie kosten????

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😍

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

😍

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

😍

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En ook nog eens goed warm Ik bestel zeker vaker.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijke pizza's , rijkbelegd , goed van smaak en heerlijk warm bij aankomst ! vriendelijke bezorger . toppers ga zo door zeker raad ik mensen aan om hier wat te bestellen !

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorg tijd kwart over zes maar om kwart over vijf werd er al bezorgd. Eten verder lekker.

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt een aanrader , voor de 2e keer hier besteld en pizza's waren weer rijk belegd en zeer goed van smaak ! vriendelijke bezorger en binnen 30 min waardoor de pizza lekker warm was :) ga zo door toppers !

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, echte toppers!! Smaakte tevens ook erg goed. Keep up the good work! (binnen 30 min)

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al meerdere keren besteld bij Zizo en zijn altijd tevreden. Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging. Vandaag bestelden we 2 kapsalons -op donderdag altijd met een gratis blikje fris- maar kregen bij de 3e maaltijd, wat geen kapsalon was, ook een blikje erbij. Dat noem ik nou klantvriendelijkheid!

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.