Facebook

Beoordelingen van Grillroom Zizo Assen

Recente recensies van Grillroom Zizo Assen

5 sterren na 40 reviews

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk en snel bezorgd

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij was er een nieuwe pizzabakker die meer van korst dan van de ingrediënten houd. Jammer maar volgende ronde hopelijk weer goed

, 18-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was de vorige keer beter qua formaat. beetje klein nu..... de rest was goed.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! We hebben er alleen erg lang op moeten wachten. Zijn we niet gewend van jullie

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de pizza vond ik goed. Ik vond het wel jammer dat de korst te droog/hard was. evenals dat je geen tijdsindicatie krijgt over hoelang het duurt voordat het bezorgd wordt.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed snel warm en lekker!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging. Vind de kapsalon persoonlijk de beste in Assen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de kwaliteit iets minder dan voorgaande keren dat ik besteld had. Nog steeds heel goed, maar de lamachun was van binnen wat koud.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Erg lekker Zeer tevreden

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel bezorgd en van goede kwaliteit

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een fantastische maaltijd!!!

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zoals altijd, erg lekker. Helaas was het eten wel erg laat. Jammer.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en heerlijk!!

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel op tijd eten was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super snelle en goede service. De lekkerste lamachun in de stad. Heb voorheen bij meerdere besteld. Dit is echt de lekkerste. Goede verse en malse producten.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de kapsalon Doner groot besteld. Bijzonder lekker als de broodjes. Ook nog in de aanbieding. Ga zo door en jullie verslaan iedereen

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en goede, snelle bezorging.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer..

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super kwaliteit en snelle bezorging. Lekkerste van Assen!

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere rijkbelegde pizza. Gratis drankje.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Maar transactie kosten????

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😍

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

😍

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

😍

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute aanrader

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En ook nog eens goed warm Ik bestel zeker vaker.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd heerlijke pizza's , rijkbelegd , goed van smaak en heerlijk warm bij aankomst ! vriendelijke bezorger . toppers ga zo door zeker raad ik mensen aan om hier wat te bestellen !

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer top

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorg tijd kwart over zes maar om kwart over vijf werd er al bezorgd. Eten verder lekker.

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt een aanrader , voor de 2e keer hier besteld en pizza's waren weer rijk belegd en zeer goed van smaak ! vriendelijke bezorger en binnen 30 min waardoor de pizza lekker warm was :) ga zo door toppers !

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, echte toppers!! Smaakte tevens ook erg goed. Keep up the good work! (binnen 30 min)

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al meerdere keren besteld bij Zizo en zijn altijd tevreden. Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging. Vandaag bestelden we 2 kapsalons -op donderdag altijd met een gratis blikje fris- maar kregen bij de 3e maaltijd, wat geen kapsalon was, ook een blikje erbij. Dat noem ik nou klantvriendelijkheid!

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.